Kies de juiste seksspeeltjes en verhoog je inkomen

Alles wat je weten moet over vibe toys & dildo's

Over het kiezen van de beste sekspeeltjes en accessoires voor je streams heb je misschien nog nooit echt nagedacht, want het lijkt misschien heel simpel. Maar vergis je niet, het is heel belangrijk en er komt heel wat bij kijken. Natuurlijk is het in de eerste plaats gewoon een kwestie van precies weten wat jouw publiek leuk vindt en waar jij je goed bij voelt. Maar een beetje extra moeite zal zeker lonen: betrek je publiek geleidelijk steeds iets meer bij wat je doet, en ze zullen langer willen blijven. Investeren in de juiste speeltjes en accessoires kan zomaar zorgen voor flink hogere inkomsten.

Het kiezen van het juiste speeltje is absoluut jouw beslissing en hangt sterkt af van jouw persoonlijke voorkeur. Toch zijn er ook duidelijke trends en vuistregels. Het kan jou als cam model zeker helpen als je je daar bewust van bent en het kan ook zorgen dat er flink meer geld binnenkomt. Dus, bekijk hier alles wat je weten moet over vibe toys en dildo's.

Hoe kies je de juiste seksspeeltjes: de belangrijkste vuistregels

Bij het kiezen van seksspeeltjes zijn er eindeloos veel opties om uit te kiezen. Dat voelt misschien een beetje intimiderend, want waar moet je beginnen? Speeltjes die aangeprezen worden als 'de ultieme allernieuwste musthave' zijn nogal eens onredelijk duur. Goedkopere modellen hebben soms een ronduit slecht ontwerp of zijn gemaakt van gevaarlijk materiaal. Maar tot op zekere hoogte geldt ook voor vibe toys en dildo's gewoon: waar je voor betaalt, dat krijg je.

Onze ervaring bij Streamate zegt dat je met een nieuw speeltje meestal niet echt de plank mis zult slaan, wat ook bevestigd wordt door de harde statistieken. In de VS bezit 82% van de vrouwen en 74% van de mannen seksspeeltjes, en deze aantallen blijven jaar na jaar toenemen. De feiten tonen aan dat mensen graag spelen in bed, met seksspeeltjes en accessoires. Als je iets nieuws hebt, is het altijd belangrijk om goed te letten op de reacties van je stamgasten. Slaat het aan bij je fans? Dan kun je het nog wat gedurfder aanpakken en gaan experimenteren met andere nieuwe opties die nog avontuurlijker zijn.

Voordelen van vibe toys & dildo's voor cam modellen

1. Fans zien jou graag opgewonden raken

Het gaat vooral om jou en hoe jij op het speeltje reageert. Je publiek raakt opgewonden van jouw plezier en jouw genot. Dat is waar ze graag naar kijken. Bedenk altijd: hoe meer plezier jij hebt, hoe meer je publiek geniet van de show.

2. Meer zelfvertrouwen

Vooral aan het begin van je carrière kun je wat verlegen zijn en moeite hebben met orgasmes. In dit geval kan het hebben van een trouwe kleine vriend die je op elk moment in een oogwenk in vuur en vlam kan zetten, een geweldige booster voor je zelfvertrouwen zijn. Als je een speeltje erbij kunt pakken, voel je je meteen sexyer en zelfverzekerder.

3. Meer en intiemere interactie met je fans

Vibetoys (waarover later meer) zijn een speciale categorie – de liefdesbaby van vibratotors en technologische innovatie – waarmee je de controle in handen van je publiek kunt leggen. Laat het publiek beslissen wanneer ze je willen zien klaarkomen en ze zullen zeker terugkomen voor meer.

4. Hogere inkomsten

Zodra je je streams interactiever gaat maken, zullen je fans het gevoel hebben dat ze daadwerkelijk deelnemen aan de ervaring. Een simpel speeltje kan een heel krachtig middel zijn om hun hele beleving te veranderen, wat uiteindelijk ook een enorme boost kan zijn voor jouw financiële plaatje.

Wat zijn vibe toys?

Laten we vibe toys eens nader bekijken. Standaard vibrators zijn echt hot en een geweldige aanvulling als ze je opwinden. Interactieve vibe toys zijn echter, zoals al eerder gezegd, een speciale categorie, waarbij een ander via een app of software de intensiteit en vibraties kan regelen. Dit kan eenvoudig door de apps te synchroniseren.

LOVENSE Nora Bluetooth Rabbit Vibrator, met app bestuurde, krachtige draadloze vibrerende stimulator voor vrouwen

Wat voor vibe toys zijn er op de markt?

Zoals bij alle seksspeeltjes zijn de mogelijkheden onbeperkt. Alle populaire modellen hebben verschillende voordelen. Of je nu een speeltje voor koppels wilt proberen, verschillende golfpatronen, stimulatie van G-spot en clitoris tegelijk, of als je geluid belangrijk vindt – wat je ook wil, je vindt vast en zeker een geschikte optie. Kijk eens even bij deze  grote selectie seks-toys.

Welke vibe toys zijn compatibel met Streamate?

Elk speeltje dat werkt met de Lovense Connect of de FeelConnect mobiele app is compatibel met SMConnect, inclusief de meeste vibrators van Lovense, Kiiroo en We-Vibe.

Beste dildo's voor cam modellen

Dildo's zijn seksspeeltjes voor penetratie die genot en stimulatie kunnen bieden ... Veel  vrouwen gebruiken een dildo als hulpmiddel om een orgasme te krijgen. Veel mannen kijken daar graag naar, want ze kunnen zich dan goed inleven in de situatie en mee opgaan in de beleving.

Geef je creativiteit de ruimte als je een nieuwe dildo uitkiest. Het is geen gek idee om er verschillende te hebben voor verschillende gelegenheden: een zacht ijshoorntje voor de zomer en een stevig glow-in-the-dark apparaat van royaal meer dan 23 cm voor de koudere, donkere maanden. Ontdek  hier de pittigste modellen.

Andere top seksspeeltjes om in jouw repertoire te hebben

Welk ander speelgoed moet je in je collectie hebben? Hier komt onze top 3.

#1 – Magic Wand
Deze toverstaf is ongetwijfeld de populairste vibrator op de markt. Kies een oplaadbaar model met een royale batterijduur die ook een lange stream meegaat. Dit wordt vast en zeker een van je favoriete en meest betrouwbare partners.

#2 - Drukgolf clitorisspeeltjes
De hype rond deze nieuwe categorie speeltjes voor de clitoris was en is nog steeds enorm, en niet voor niks. Met ritmische luchtstootjes wordt de clitoris gestimuleerd en de sensatie die deze speeltjes geven is ongekend. Absoluut een aanrader.

#3 - Buttplugs
Als je nog nooit de vibrerende optie hebt geprobeerd – maar de standaard optie wel kunt waarderen – dan heb je nog iets in het vooruitzicht. Er zijn interactieve modellen met dezelfde functies als andere vibe toys die met een app te bedienen zijn. Wil je eens iets anders, iets aan de technische kant proberen, dan is dit je beste gok.

Precies goed

Welke speeltjes je uiteindelijk ook kiest, er zijn twee dingen die je altijd in gedachten moet houden. Ten eerste, doe je huiswerk en zorg dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste gadgets. Tenslotte ben jij de expert. Ten tweede, let altijd goed op de reacties van je fans en maak er een supershow van die hun fantasie maximaal voedt met precies de juiste seksspeeltjes.

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all