Van cam-model tot klantenbegeleiding: interview met Irina

Zin om de ervaringen te horen van een klantenbegeleider en buitenlandvertegenwoordiger van Streamate? Deze Streamate RO Representative heeft jarenlange ervaring in de sector, van cam-model tot centrale rol in het ondersteunen van de carrière van anderen, en kent de ins en outs van de sector. We spraken met haar voor een kort interview, met inzichten en ervaringen waar we allemaal van kunnen leren en profiteren. Benieuwd wat een klantenbegeleider en buitenlandvertegenwoordiger doet en hoe je dat kunt worden? Ontdek het in dit interview.

Wil je, om te beginnen, jezelf even voorstellen? Wat is je huidige functie bij Streamate? Kun je kort iets vertellen over je achtergrond en ervaring?

Irina: Natuurlijk! Ik ben Irina, nieuw in het team Streamate Representatives. Ik regel premium ondersteuning voor onze Roemeense partners. Daarbij kan ik goed gebruik maken van mijn eerdere ervaring als cam-model en admin/trainer voor een studio. Ik vind het fantastisch om te ontdekken wat onze partners echt nodig hebben en ze support te bieden!

 

Hoe ziet een werkdag eruit voor jou als Streamate Rep? Hoe zorg je ervoor dat de modellen waar jij verantwoordelijk voor bent blijven floreren?

Irina: Mijn belangrijkste verantwoordelijkheid bij Streamate is het ondersteunen van partners, zodat zij successen kunnen behalen. Ik analyseer accounts, bied gerichte training en neem de essentiële maatregelen om hun algehele ervaring te verbeteren en groei te stimuleren.

 

We hebben allemaal onze favoriete succesverhalen. Kun je een moment delen dat jou bijzonder veel voldoening gaf, bijvoorbeeld waarbij je een model hielp doelen te bereiken of een uitdagende situatie in iets positiefs wist te veranderen?

Irina: Een van de momenten bij Streamate die me echt bijgebleven zijn, was toen ik een model zag worstelen met de ID-verificatie. Ze stond op het punt om het op te geven en ik kon me haar frustratie helemaal voorstellen. Ik besloot haar te helpen en samen konden we het probleem oplossen. Misschien maar een kleine overwinning, maar voor mij het voelde het ongelooflijk belonend om een positieve impact te hebben op iemands ervaring.

 

Jij bent relatief nieuw in het Streamate team. Wat intrigeert jou het meest, sinds je aan boord bent?

Irina: Ik was nieuwsgierig om te zien hoe een bedrijf als Streamate werkt, en elke dag ben ik blij verrast met de doordachte organisatie, ook op detailniveau.

 

Wat vind je het leukst aan het werken bij Streamate?

Irina: Elke week brengt iets nieuws bij Streamate en dat vind ik geweldig. Ze geven echt om de performers, met veilige betalingen en extra verdienmogelijkheden zoals Activity Feed en Mass-Message. Het is niet alleen zakendoen, maar je voelt ook dat de mensen centraal staan.

 

Kun je iets zeggen over welke soorten modellen en content populair zijn op Streamate? En hoe het platform inspeelt op verschillende voorkeuren?

Irina: Streamate heeft dagelijks honderden miljoenen bezoekers, met heel verschillende contentvoorkeuren. Maar ik kan wel dit zeggen: over het algemeen zijn gebruikers op zoek naar een persoonlijke, 'meisje-van-hiernaast'-vibe. Dat wil zeggen benaderbaar, vriendelijk en flexibel, met een vleugje sexappeal. Maar goed, natuurlijk is het cruciaal dat we iets te bieden hebben voor alle verschillende voorkeuren.

 

Tot slot, als je één advies zou mogen geven aan mensen die hun inkomsten als cam-model willen vergroten, wat zou dat dan zijn?

Irina: Blijf goed op de hoogte van de trends en nieuwe technologieën!

 

Wil je graag nog meer inside-inzichten?

Irina's inzichten zijn nog maar het begin. Onze Streamate-vertegenwoordigers en klantsupport-medewerkers zijn doorgewinterde professionals, gewapend met de tools en knowhow om je te helpen je dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden en meer successen te behalen. Zou jij ook graag persoonlijke begeleiding krijgen? Aarzel niet, neem gewoon contact op met je accountmanager hier. We horen graag van je. 🤗

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all