Wat moet u doen om een webcammodel te worden?

U heeft maar een paar dingen nodig om te beginnen.

Hoe word je een cam model
Computer
Computer

U kunt starten met vrijwel iedere moderne computer met Windows of MacOs! Voor de beste video-ervaring bevelen we een computer met een i7-processor (of gelijkwaardig) en ten minste 8 GB RAM. Neem contact met ons op als u twijfelt of u computer snel genoeg is, of als u advies wilt over upgraden.

Internetverbinding
Internetverbinding

Om te beginnen is het niet alleen je prestatie; je internetverbinding moet ook top zijn! Duik in Essentiële technologie voor streaming van topkwaliteit voor meer informatie.

Webcam
Webcam

U kunt starten met iedere webcam, zelfs die van uw laptop. Om meer aandacht te trekken, bevelen we een breedbeeld webcam met HD videokwaliteit aan. U kunt ook een camcorder en kaart gebruiken voor kristalheldere videokwaliteit. Neem contact met ons op als u advies nodig heeft bij hier kiezen van de juiste webcam.

Leeftijdsbewijs / identificatie
Leeftijdsbewijs / identificatie

Streamate houdt zich strikt aan de wettelijke voorschriften, dus u moet bewijs van uw identiteit en leeftijd indienen om u bij ons te kunnen aanmelden (in de meeste gebieden 18 jaar of ouder). Ieder door de overheid uitgegeven ID-bewijs met foto is geldig! Deze persoonsgegevens worden beveiligd.

Profielfoto
Profielfoto

U moet op zijn minst één foto toevoegen aan uw openbare profiel, kies er een waarmee u opvalt en bezoekers trekt. U kunt zoveel foto's toevoegen aan uw profiel als u wilt.

Openbaar profiel
Openbaar profiel

U voltooit een profiel over uzelf en uw interesses. U profiel verschijnt op meer dan 2000 populaire erotische webcamsites in ons netwerk. Voor uw privacy kunt u geografische beperkingen instellen om uw profiel verborgen te houden in bepaalde steden of landen.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen?

Als u niet het antwoord vindt op onze pagina, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vraag aan ons

Klaar om een Streamate model te worden?

Aanmelden is een fluitje van een cent!

Vereiste zaken
  • Sign up

    Voer uw e-mail in en wacht op onze bevestiging.

  • Maak uw profiel aan

    Na het bevestigen van uw e-mailadres voegt u uw identiteitsbewijs en profielfoto toe. Dan vult u uw profiel in.

  • Log in

    Wacht totdat uw account is goedgekeurd, log in en begin direct met geld verdienen.

Meld u aan bij Streamate
Laten we beginnen