Hoe de verificatie van het bewijs van adres (POA) op uw Streamate-account te voltooien
poa
poa banner
Streamate's POA (Proof of Address) verificatieproces is verplicht voor alle modellen die met ons samenwerken.

Of u nu een onafhankelijk model bent of voor een studio werkt, u moet de POA-verificatie voor uw account voltooien.

POA stelt ons in staat om je betalingen te sturen nadat we je identiteit hebben geverifieerd. Volgens de KYC ("Know Your Customer") internationale financiële richtlijnen, is POA voor ons, als bedrijf, verplicht om er zeker van te zijn dat we geld naar de juiste personen sturen. Dit is iets wat financiële instellingen ook nodig hebben om de identiteit van een persoon te verifiëren en hun betalingen te kunnen verwerken.

Om de POA-verificatie te voltooien, moet u een document uploaden waarop uw adres staat vermeld. Dit moet hetzelfde adres zijn dat u hebt geregistreerd toen u uw modelaccount op Streamate opende.

Als u uw adres invult,

zorg er dan voor dat het identiek is aan het adres op het document dat u bijvoegt. Het adres op het bewijs van volmacht hoeft niet noodzakelijkerwijs overeen te komen met het adres op uw identiteitsbewijs.

Vergeet niet

je bewijs van adres bij te voegen nadat je het formulier hebt ingevuld, anders kunnen we de POA-controle voor je account niet voltooien!

Als uw account

niet door het proces van adresbewijsverificatie is gekomen, kunt u geen betalingen van Streamate ontvangen.

Streamate zal de betalingen

veilig op uw rekening bewaren totdat het proces van adresbewijsverificatie is voltooid. Daarna kunt u uw geld op elk gewenst moment opnemen.

De goedkeuring van het document kan 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen.

FAQ

Waarom moet ik een bewijs van adres voorleggen?

Deze verificatie is noodzakelijk omdat onze commerciële bankpartners en de financiële instellingen die ons diensten verlenen, ons vragen een POA uit te voeren om veilige betalingen te garanderen. Veel andere bedrijven moeten tegenwoordig voldoen aan deze norm, die bekend staat als het KYC (Know Your Customer)-nalevingsprogramma. Dit programma heeft tot doel bedrijven te helpen en het risico op fraude, witwassen van geld of andere illegale activiteiten in verband met hun betalingen tot een minimum te beperken.

Moet ik naast mijn identiteitsbewijs nog een ander document meesturen als bewijs van adres?

Ja, dit is een gebruikelijke procedure die de meeste inschrijvingsprocessen met zich meebrengen. Wij hebben twee documenten nodig die uw identiteit en uw woonplaats aantonen. De controle van het adresbewijs is des te noodzakelijker voor modellen die op een ander adres wonen dan het adres dat in hun identiteitsbewijs staat.

Op mijn account krijg ik een bericht dat er belastinginformatie beschikbaar is voor de V.S. Is dat normaal?

De belastinginformatie voor de V.S. verschijnt op de account van elk model, zelfs als de modellen uit andere landen komen.

Is mijn bankrekeninginformatie veilig als ik deze deel met Streamate?

Absoluut, wij zullen uw bankrekeninginformatie of enige persoonlijke informatie niet delen met derden. Wij hebben uw bankrekening nodig om aan onze betalingsverplichtingen aan u te kunnen voldoen.

Ik wil betaald worden via mijn bedrijf. Is dit mogelijk?

Ja, dit is mogelijk zolang u de rekeninghouder bent en ook begunstigde van het bedrijf waar u via betaald wilt worden.

Is er een alternatieve betalingsmethode die ik kan gebruiken om de controle van de POA te vermijden?

Nee, ongeacht de betalingsmethode die u kiest, een POA is noodzakelijk.

Waarom is het nodig om een btw-nummer te verstrekken om geregistreerd te kunnen worden?

Streamate is verplicht om het inkomen van in de EU gevestigde creators te rapporteren volgens de huidige regelgeving. We hebben deze extra informatie nodig om je account in overeenstemming met de EU-wetgeving en de DAC7 belastingrichtlijn te houden. Hiervoor hebben we je geldige Europese VAT/btw-nummer nodig of je TIN-nummer.