De verdiensten van een webcam model

De route van uitzichtloos naar de TOP

Iedereen die denkt dat het optreden voor een webcam een gemakkelijke taak is, zou dat eerst zelf eens moeten proberen. Hier is mijn verhaal: Ik ben Catalina en ik ben in 2009 met dit werk begonnen. Net als elke andere jonge vrouw van 19 jaar had ik grote plannen, maar mijn financiële omstandigheden stonden het verwezenlijken van mijn dromen in de weg. Ik besloot om tijdelijk als niet-naaktmodel te gaan werken, om geld te kunnen sparen voor mijn studie en om in de grote stad rond te kunnen komen.

Ik liep wat verlegen rond, was te bescheiden en was bang voor het onbekende. In die periode kwam er nog heel weinig informatie mijn kant op, ik had helemaal geen training gehad of coaching, laat staan echte steun. De enige noemenswaardige ondersteuning kwam van mijn zus die al langer in de sector werkte.

De dag van de eerste liveshow was er één vol emoties, ik voelde blokkades, was niet zelfverzekerd en gedroeg me vreemd, ik wist helemaal niet hoe ik mezelf moest presenteren. De complimenten die ik van de leden kreeg raakten me echter heel diep en ik ging door, waarbij ik me steeds meer op mijn gemak voelde.

Zes maanden later besloot ik te blijven en heb ik de stap gezet van non-adult naar adult omdat de opbrengsten daar veel hoger lagen. Daar stond ik dan, met een inkomen van 2000 dollar per maand, terwijl ik al wist dat ik meer wilde.

Weet je hoe het is gelukt om meer te verdienen?

Verlangen en ambitie. Al voordat ik deze baan begon, wilde ik een neusoperatie laten verrichten. Ken je dat brandende verlangen zoals dat voortdurend aan je knaagt? Dus begon ik te werken en na drie weken had ik genoeg geld bij elkaar voor het uitvoeren van de neuscorrectie.

Al gauw kreeg ik in de gaten dat het behalen van een doel me nog ambitieuzer maakte en zag ik nog meer potentie in deze baan. Dus werd mijn nieuwe doel het behalen van de top-5 modellen op de site. Ik realiseerde me dat om dat te bereiken er meer nodig was en ik begon mezelf te observeren, te analyseren op opnames die ik maakte tijdens de gratis en privé live-sessies ... je weet het, wijzelf zijn onze grootste criticasters.

Hierna kwam ik tot de conclusie dat ik wilde veranderen: mijn make-up, mijn haar, mijn houding voor de camera tot aan investeringen in kledij die beter voldeden aan de preferenties van de leden. Ik wil graag aantekenen dat ik deze veranderingen heb bewerkstelligd omdat ik dat zelf wilde en intussen is mijn zelfvertrouwen alleen maar toegenomen.

Mijn meest succesvolle periode was van 2012 tot 2014, toen ik met liefde werkte en absoluut deed wat ik leuk vond; de verlegen Catalina was veranderd in de extroverte en sociale Catalina en wat ik zag op de camera, beviel me totaal.

Ik was financieel onafhankelijk geworden, ik had al mijn gestelde doelen bereikt, dus ik besloot verder te gaan op het volgende niveau: nieuwe mogelijkheden en een nieuwe baan. Nu, in 2022, ben ik Manager Streamate – waarbij ik het voorrecht heb om een team slimme en mooie mensen te mogen leiden.

Mijn advies aan jou:

  • Zoek uit wat jou aanspreekt, afgezien van de financiën, vertrouw op jezelf, werk met plezier, dan komt de rest vanzelf.
  • Zorg dat je consistent bent, maak plannen en als de kans zich voordoet, blijf dan in de buurt want je weet nooit wat de dag van morgen gaat brengen.
  • Investeer in je eigen verschijning, werk voortdurend om jezelf te ontwikkelen.
  • Doe onderzoek - XXX films, de sexspeeltjes die populair zijn, welke standjes het goed doen – zoek nieuwe communicatietactieken en nieuwe manieren van benaderen, analyseer wat de trends zijn op elk gebied en wees niet bang om te experimenteren.
  • Zorg ervoor dat je balans houdt tussen het extreem sensuele en de sociale kant.

Dit is mijn verhaal! Heb je hulp nodig ergens bij?
Neem contact op met je Streamate Account Manager, die zal je helpen bij het oplossen van de moeilijkheden die erbij horen als je een model bent en je staat aan het begin van je carrière.

Alle liefs,
Catalina

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all