Site-regels en overtredingsbeleid

Net als elk ander platform dat gebruikers in staat stelt om inkomsten te genereren door interactie met klanten, heeft Streamate een aantal regels en een overtredingsbeleid. Of u nu nieuw bent op Streamate of al een tijdje bij ons bent, u dient vertrouwd te raken met deze regels. Op deze manier loopt u geen risico op problemen met uw account en kunt u uw klanten een veilige en prettige ervaring bieden. Site regels zijn ook belangrijk voor ons, als een bedrijf, omdat we volledig compliant moeten en willen zijn met de beste praktijken in de adult industrie.

Overtredingsbeleid en het Three-Strike-System

Als een model de regels van Streamate overtreedt, zullen onze support medewerkers de situatie zorgvuldig analyseren door te kijken naar hoe het model omging met gebruikers en hoe zij haar account beheerde. Op basis van de bevindingen van ons team zullen wij een beslissing nemen. Sommige van de regels van de website hebben een 'geen tolerantie' beleid, wat betekent dat als het model deze overtreedt, zijn of haar Streamate account zal worden gesloten. Bovendien zal dit ook voorkomen dat die persoon ooit nog op ons platform zal werken. Om ervoor te zorgen dat het nooit zover komt, bekijk en volg onze website's 'geen tolerantie' regels tijdens het streamen op ons platform.

Voor de regels die niet onder het "geen tolerantie"-beleid vallen, geldt de "three strikes policy". Dit betekent dat als je een regel één keer overtreedt, je een waarschuwing of tijdelijke schorsing krijgt. Hetzelfde geldt voor de tweede overtreding, en soms zelfs voor de derde. Maar als je de regels van de site de vierde keer overtreedt, wordt onze samenwerking beëindigd, en je account gesloten.

Dit zijn de belangrijkste websiteregels die Streamate momenteel handhaaft:

  • Geen tolerantie voor minderjarig rollenspel of verkrachtingsafbeeldingen: modellen mogen geen handelingen verrichten waarbij zij zich moeten voordoen als minderjarigen of slachtoffers/auteurs van verkrachting. Modellen moeten weigeren deel te nemen aan spelletjes waarin niet-consensuele/ minderjarige seksuele handelingen worden uitgebeeld en moeten onmiddellijk leden rapporteren die deze verzoeken hebben door met de muis over het map-icoon naast hun naam in de chat sectie te gaan en op de "Rapporteer" knop te klikken, dit zal ons helpen dit soort inhoud van de site te houden.
  • Geen tolerantie voor wapens: het is absoluut verboden om vuurwapens of andere gevaarlijke wapens te tonen tijdens je live streams. Dit geldt ook voor realistisch uitziende rekwisieten.
  • Geen tolerantie voor drugsgebruik: er is een no-tolerance regel voor drugs op Streamate. Het is modellen niet toegestaan om illegale drugs of drugsparafernalia te tonen/gebruiken op camera, inclusief aan drugs gerelateerde zaken zoals naalden en spuiten.
  • Streamen onder invloed: modellen mogen niet streamen als ze onder invloed van drugs of alcohol zijn. Als hun bewustzijn aangetast lijkt, zal de stream worden gestopt, en hun account kan tijdelijk worden opgeschort of gesloten.
  • Geen dieren regel: het is niet toegestaan om dieren op camera te laten zien tijdens live streams. Als u dit toch doet, kan dit leiden tot een tijdelijke schorsing van uw account of sluiting.

Deze handelingen zijn niet toegestaan op Streamate en het overtreden van deze regels, of het doen alsof, brengt het risico met zich mee dat uw account wordt gesloten. Er zijn ook andere site regels, die u kunt vinden in de Performer’s Code of Conduct. Zorg ervoor dat u ermee vertrouwd bent en aarzel niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam als u de regels van onze website niet volledig begrijpt.

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all