Sexting - Hoe verdien je geld met sms'en op Streamate

Dirty Talk & Sexting Tips

Bij Streamate is sexting meer dan een leuk en sexy liefdesspel. Er zijn vele manieren waarop je geld kunt verdienen als je een van onze modellen bent, naast het streamen van inhoud, en sexting is er daar een van. Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van meer door het sms'en van uw fans, zijn hier enkele tips over hoe u het meeste uit deze extra inkomstenbron kunt halen.

Wat is sexting?

Sexting komt van sex + texting. In het kort betekent het chatten met een persoon via sms over seks. Er zijn veel andere namen voor sexting waaronder erotic talk, dirty talk, of naughty talk. Sexting kan verschillende vormen aannemen, van leuk en speels tot erotisch en zeer beschrijvend, zodat het de seksuele opwinding kan verhogen. Mensen gebruiken sexting om opgewonden te raken voor of tijdens seksuele activiteit, of gewoon voor de lol. Sexting kan verschillende dingen omvatten, zoals gedetailleerde, zeer erotische beschrijvingen, seksuele commando's of seksgrappen. Als je wilt vertrouwen op sexting om dichter bij je fans te komen en tegelijkertijd meer geld te verdienen, heb je eindeloze mogelijkheden. Op basis van het gedrag van elke persoon kun je kiezen voor speels, serieus, sexy, dominant, en de hele tijd plezier hebben. Hier zijn enkele gemeenschappelijke aspecten om in gedachten te houden tijdens het sexting als je deze methode op de lange termijn wilt gebruiken en steeds beter wilt worden.

Sexting Tips

Omdat er bij sexting geen direct visueel contact is met de persoon met wie je praat, moet je een beetje moeite doen en veel verbeelding gebruiken om het boeiend te maken. Hier zijn een paar dingen die je kunnen helpen om succesvol te 'sext-en':

  • Complimenten - mensen houden ervan, ook al zijn ze niet altijd echt. Complimenten geven ons zelfvertrouwen en humeur een boost, en ze kunnen net datgene zijn wat je nodig hebt om een sexting spel gaande te houden. Geef je lid tijdens het sexting een compliment voor de ideeën die hij/zij heeft, zijn/haar extraverte aard, of hoe goed hij/zij zijn/haar rol speelt als het een rollenspel is waar jullie aan meedoen.
  • Gebruik de naam van je lid: het is altijd belangrijk om de andere persoon een goed gevoel te geven en het gevoel dat hij/zij jouw onverdeelde aandacht heeft. Een van de basismanieren om dit te doen en om een persoonlijke en efficiënte aanpak te hebben met elk lid dat je sext, is door hun naam te gebruiken, herhaaldelijk. Deze techniek zal ervoor zorgen dat ze zich belangrijker voor je voelen en waarschijnlijk meer bereid zijn om in de toekomst weer voor sexting met je te betalen.
  • Wees beschrijvend - degenen die betalen voor sexting willen deel uitmaken van een opwindende ervaring. Deze praktijk kan zeer opwindend zijn als u uw creativiteit de vrije loop laat en tekst over sexy scenario's verstuurt die uw leden graag in het echt zouden willen uitproberen. Wees expliciet en geef veel details, want woorden moeten in de plaats komen van beelden, wat niet gemakkelijk is.
  • Wees ruimdenkend: zelfs als je nog nooit iemand in het echt hebt gesext en je niet weet waar je moet beginnen, blijf ruimdenkend, wees flexibel, experimenteer, en ontdek welke teksten de grootste impact hebben op je leden. 
  • Gebruik JOI om je leden plezier te geven: als een lid je wil sms'en om vies te praten, kun je JOI (ruk-instructies) gebruiken om hem/haar op te winden en hem/haar dan te helpen ontspannen. Je kunt het langzaam of snel doen en het lid expliciet vertellen hoe hij/zij zijn/haar handen moet gebruiken en wat hij/zij de hele tijd moet doen.
  • Rollenspel: een van de spannendste dingen die je kunt doen tijdens het sexting is het voeren van een rollenspel-gesprek. Door een nepkarakter te gebruiken, zijn veel mensen zelfverzekerder, meegaander, en genieten ze van een intensere ervaring.

Vieze praatjes kunnen dingen in beweging zetten en uw leden helpen om echt te ontspannen en plezier te hebben, zelfs als ze u niet te zien krijgen. Maak er het beste van op Streamate en geniet van hogere verdiensten.

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all