Hoe je je mobieltje kunt gebruiken om je inkomsten te verhogen

We leven in een verbonden wereld en vooral in de lijn van ons werk is het belangrijk voor cam-modellen een beetje technisch onderlegd te zijn en technologie in hun voordeel te gebruiken. Hoewel de meeste modellen zich snel aanpassen aan Streamate en geen problemen hebben met het maken en beheren van hun accounts, gebruiken niet allemaal mobiele apparaten om meer te verdienen. Ontdek hoe je deze apparaten kunt benutten om je inkomsten te verhogen en plezier te hebben terwijl je ermee bezig bent.

Of je nu een nieuw model bent of een ervaren model, wil je misschien je activiteit een beetje diversifiëren. Er zijn verschillende mobiele technologieën en strategieën die je kunt gebruiken om je inkomsten te verhogen en je werk en aanbod interessanter te maken. Dit zijn de belangrijkste extra inkomstenbronnen en show-alternatieven waar topverdienende modellen op vertrouwen om meer geld te verdienen. 

Streamen vanaf je mobieltje

Mobiele telefoons zijn geweldige alternatieven voor laptops of computerdesktops. Soms zijn ze een levensreddend item waarmee modellen in elke situatie kunnen blijven streamen. Stel je voor dat je computer kapot gaat. Het repareren of vervangen kan een paar dagen of zelfs langer duren. Gedurende deze periode, je wilt nog steeds je trouwe fans ontmoeten en gestaag blijven verdienen. In dit geval is de mobiele telefoon het perfecte apparaat waarmee je kunt streamen.

Een ander veelvoorkomend scenario is op vakantie te gaan of een paar dagen vast komen te zitten ver van huis zonder je laptop. Zolang je een goede internetverbinding hebt, kun je vanaf je mobieltje streamen zo lang als je wilt. Je kunt zelfs je mobieltje gebruiken om aangepaste inhoud te maken en deze te verkopen. Hierover vertellen we je straks meer.

Foto's en video's

Als cam-model, mensen betalen je niet alleen om van je gezelschap te genieten en privé met je te communiceren. Sommige van degenen die constant je profiel in de gaten houden en proberen tijd met je door te brengen, zullen ook je aangepaste inhoud kopen. Dit geldt ook voor speciale fotoalbums of video's die je jezelf kunt creëren voor je fanbase. Deze inhoud kan je unieke en creatieve persoonlijkheid vertegenwoordigen of die kan zich richten op specifieke fantasieën en fetisjen, wat een goed uitgangspunt is omdat mensen die deze fantasieën delen, bereid zijn geld uit te geven om te genieten.

Hetzelfde geldt voor video's. Je kent de smaak van je fans. Dus, je kunt jezelf alleen opnemen terwijl je iets doet waar ze meestal om vragen tijdens je privé- of exclusieve shows of samen met je partner. Het is een goed idee om vooraf wat video's en foto's te maken en deze geleidelijk op Streamate om te uploaden, zodat je kunt genieten van een passieve inkomstenbron.

Speciale shows

Tegenwoordig, de meeste mensen die online geld verdienen door volgers te hebben, proberen een spontane benadering te gebruiken om hun fans te verrassen. Deze strategie is ook van toepassing op cammen. Om uit de routinematige chatroomomgeving te komen, kun je af en toe shows buiten organiseren. Natuurlijk is het belangrijk om je in een veilige omgeving te bevinden terwijl je dit doet, zoals een verlaten strand, een park of ergens anders waar je inhoud kunt streamen zonder de regels van de site of openbare normen te overtreden!

Sexting

Sexting is leuk voor koppels, maar het is ook een geweldige manier om extra geld te verdienen op Streamate. Hier kunnen gebruikers je een privébericht sturen terwijl je offline bent. Profiteer van je mobieltje om je volgers te betrekken door te sexten. Dit houdt ze verbonden en verhoogt het geld dat ze betalen voor je privéshows. Sexting is iets persoonlijks en met ze praten terwijl je offline bent zal ervoor zorgen dat ze zich speciaal voelen, wat meer waardering en geld op je rekening betekent!

Dit zijn slechts enkele van de strategieën die je kunt gebruiken om je inkomsten te verhogen. Er komt nog veel meer omdat we voortdurend evolueren en nieuwe technologieën toepassen, vooral tijdens het online communiceren.

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all