Hoe u zich moet gedragen in de gratis chat op Streamate

Als u nieuw bent bij Streamate, of als u overweegt een model te worden, zijn er verscheidene grondbeginselen die u moet weten over de gratis chat. In deze post lopen we door de belangrijkste aspecten heen die gerelateerd zijn aan hoe u zich moet gedragen in de gratis chat.

Wat wordt bedoeld met gratis chat?

Op Streamate, zijn er 4 soorten shows:

  • Private shows betaalde shows waarbij meer dan een gebruiker kan aansluiten
  • Exclusive showsdeze shows zijn alleen beschikbaar voor één gebruiker
  • Block sessions – als er een korting beschikbaar is
  • Gold Shows -dat zijn speciale shows

Als een model niet met een van deze shows bezig is, betekent het dat hij of zij in de „gratis chat” is. In de gratis chat kunnen alle gebruikers modellen zien en er berichten naar sturen.

Te volgen basisregels in de gratis chat

Een van de belangrijkste dingen die u moet weten over de gratis chat is dat het niet is toegestaan om hier expliciete shows uit te voeren of naaktheid onder de gordel te tonen. Om meer over deze regel te weten te komen, kunt u de gedragscode raadplegen.

Als een model voor de eerste keer gaat streamen, zal zijn of haar kamer leeg zijn. Echter, dit betekent niet dat er niemand kijkt!

In de gratis chat kan uw kamer bekeken worden door potentiële leden. Gebruikers die nog niet hebben ingelogd of die nog geen account hebben, kijken misschien ook mee.

Door met de muis boven de kamer van een model te zweven, kunnen gebruikers deze modelen live bekijken zelfs voordat de gebruikers daadwerkelijk de chatroom betreden. Het is belangrijk hier altijd bewust van te zijn. In de gratis chat is het essentieel voor het model om actief te zijn en gebruikers te boeien door hen direct aan te spreken met hun bijnamen, hen te plagen of om humor te gebruiken. Modelen moeten proberen om deze gebruikers zo snel mogelijk te converteren naar betalende klanten

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all