Hoe gaan we om met uw privacy en beschermen we uw gegevens op Streamate?

Tegenwoordig schuilen er vele gevaren op het internet, en het registreren van uw persoonsgegevens op een website zou u zorgen kunnen baren. Bij Streamate, of u nu model of cliënt bent, zorgen we voor uw gemoedsrust en willen we u laten weten dat uw gegevens veilig bij ons zijn. We leggen veel nadruk op gegevensbescherming en privacy. Dit is wat u moet weten over hoe we omgaan met persoonsggevens en hoe we uw privacy beschermen.

Welk soort informatie wordt verzameld door Streammate?

Onze website verzamelt een verscheidenheid aan gegevens om uw ervaring te verbeteren met informatie gerelateerd aan uw apparaten (computers, mobiele telefoons, tablets, etc.), informatie gerelateerd aan uw lokatie, of gegevens verzameld via de cookies die onze websites gebruiken, die worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Alle gegevens die we verzamelen om het gebruik van onze website te verbeteren is vertrouwlijk, wordt veilig opgeslagen en alleen gebruikt voor het verbeteren van de prestaties van ons platform.

Waarom verzamelt Streamate bepaalde persoonlijke gegevens?

We moeten bepaalde persoonsgegevens ontvangen en verifieren van eidere gebruiker die een account aanmaakt op Streamate. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk om zeker te stellen dat de persoon die het account heeft aangemaakt ook de persoon is die op ons platform inlogt en gebruik maakt van onze diensten.

Dit is beschikbaar voor zowel modelen als cliënten. Als u een model bent, is het ook essentieel voor ons om uw identiteit te controleren voordat we betalingen aan u kunnen doen.

Heeft iemand anders dan Streamate toegang tot de gegevens die u invoert op Streamate?

Op Streamate worden al uw persoonsgegevens beveiligd. We delen uw persoonsgegevens niet met derde partijen. We nemen de bescherming van onze partners zeer serieus en we gebruiken robuuste technologie om onze website te beveiligen en alle gevoelige informatie die we opslaan te beschermen.

Heb ik toegang tot de persoonsgegevens die ik met Streamate gedeeld heb en kan ik deze verwijderen?

Nadat u een account bij ons hebt aangemaakt en uw persoonsgegevens met ons gedeeld hebt, hebt u volledig recht op toegang tot uw persoonsgegevens op ieder moment.

Uw persoonsgegevens kunnen ook worden verwijderd op verzoek. Echter, houd er rekening mee dat als u een dergelijk verzoek doet, uw gegevens door ons bewaard blijven voor een tijdsperiode gebaseerd op de van toepassing zijnde wetgeving.

Moet ik mijn gezicht laten zien bij videocommunicatie op Streamate?

Het tonen van uw gezicht tijdens het communiceren met iemand via Streamate kan de hele ervaring naar een hoger niveau tillen. Modellen die er de voorkeur aan geven hun gezicht te tonen, en daarmee op een natuurlijke en vriendelijke manier met leden omgaan, zijn diegenen die het meest verdienen. Echter, het is niet verplicht uw gezicht op camera te tonen als u dat niet wilt.

Kan ik, als model, voorkomen dat mijn account bezocht wordt vanuit bepaalde landen of regio’s?

Ja, u hebt de mogelijkheid om te voorkomen dat mensen uit bepaalde regio’s of landen uw modelaccount zien. U kunt deze instelling eenvoudig implementeren op uw account om te voorkomen dat uw kamer zichtbaar is voor gebruikers uit dat gebied.

Als u nog vragen heeft over uw persoonsgegevens en hoe we deze verwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all