Hoe adreslegitimatie werkt op Streamate

Als u besluit u aan te melden bij Streamate en een modelaccount wilt open, zijn er verschillende standaard processen waarmee u zich bekend mee moet maken. Een daarvan is de adreslegitimatie. Leer hoe dit proces uitgevoerd wordt en waarom dit noodzakelijk is om te doen om het uitbetalen van uw shows mogelijk te maken.

Of u nu samenwerkt als individueel model of samenwerkt met een studio, dit proces is verplicht. Streamate moet de adreslegitimatie van zowel individuen als studio’s controleren om betalingen te kunnen uitvoeren.

Wat is adreslegitimatie?

Adreslegitimatie is een verplichte verificatieprocedure die al onze modellen moeten doorlopen om geld te kunnen ontvangen van Streamate. Deze procedure omvat het leveren van een geldige adreslegitimatie die we moeten verifiëren om uw identiteit vast te stellen en om betalingen aan u te kunnen doen.

Waarom is adreslegitimatie noodzakelijk?

Adresverificatie is tegenwoordig een normale verificatieprocedure. Het helpt financiële instituten belast met de betalingsprocedures om de identiteit van een persoon te bevestigen, waardoor wij veilig betalingen kunnen sturen aan de betreffende persoon.

Welke documenten heb ik nodig voor adres verificatie?

Er zijn meerdere soorten documenten die u kunt aanleveren voor dit doel:

  • nutsrekeningen (elektriciteit, gas, water, internet, etc.)
  • telefoonrekening
  • bankafschrift niet ouder dan 90 dagen

Het adres dat vermeld staat op de adreslegitimatie moet overeenkomen met het adres dat u op Streamate hebt ingevoerd tijdens de registratie. Daarnaast moet de naam vermeld op de adreslegitimatie overeenkomen met de naam waaronder het account van het model is geregistreerd.

Wat gebeurt er als ik het adreslegitimatieproces niet voltooi?

Als een model geen adreslegitimatie kan overhandigen, is Streamate niet in staat de verschuldigde betalingen aan dat model over te maken. Echter, deze betalingen blijven staan in het account van het model en hij of zij kan het bedrag ontvangen nadat het adreslegitimatieproces is voltooid.

Waar kan ik zien of ik het adreslegitimatie proces voltooid heb?

Als u wilt controleren of de adreslegitimatie voltooid is voor uw account, log in bij uw account, ga naar het bovenste gedeelte van uw dashboard en daar ziet u of er een bericht hierover is.

Tot slot:

Adreslegitimatie is noodzakelijk om aan internationale financiële richtlijnen te voldoen. Het proces is belangrijk omdat het ons in staat stelt om zeker te stellen dat betalingen naar de juiste mensen worden verstuurd. Daarnaast kunnen we hierdoor een goede relatie met onze partners in stand houden en te zorgen voor meer betalingsopties in de toekomst.

Meer interessante posts

Geselecteerde tag: #all